InterGas Romania Economiseste si castiga alaturi de noi...

 

   INTER-GAS ROMANIA S.R.L. este o societate mixta Romano-Italiana, infiintata in anul 1999 fiind prima firma din Bucuresti care a deschis drumul dezvoltarii si implementarii pe piata Romaneasca a sistemelor de alimentare cu G.P.L. avand o experienta de 13 ani in montaj, reglaj si remediere kit conversie GPL pentru autoturisme.
   INTER-GAS ROMANIA S.R.L. este NO. 1 in ROMANIA fiind una dintre firmele care s-au impus pe piata romaneasca prin seriozitate si abilitate , oferind un sistem sigur si nepoluant care reprezinta viitorul in ceea ce priveste carburantul cel mai putin agresiv pentru mediul inconjurator decat orice alt combustibil auto conventional.
   INTER-GAS ROMANIA S.R.L.  este o firma autorizata si agreata de catre R.A.R. - O.C.P. si I.S.C.I.R. pentru a importa si comercializa instalatii de alimentare alternativa cu G.P.L. ( Gaz Petrolier Lichefiat) marca INTER-GAS ITALIA, avand toate componentele omologate CEE E 67 R 01 si produse de firme certificate ISO 9001/9002.
   Acest sistem de alimentare alternativa - dupa dorinta cu benzina sau G.P.L. este un sistem modern si sigur, construit si modernizat in 80 de ani de experienta tehnologica Italiana de catre firme de prestigiu : "GI.MA GAS, ICOM, A.E.B., Tomasetto Achille, Valtek, OMB Saleri, Emer, Autronic, Nuova G.G.L., ITR, Ecopower, Rail-ITALIA", care confirma faptul ca 80% din instalatiile produse la nivel mondial sunt construite cu tehnologie italiana.
Noi, va oferim posibilitatea reducerii cheltuielilor prin instalarea kit-ului de alimentare cu GPL, la preturi promotionale si in conditii deosebite.

   Acest sistem va ofera:

* Recuperarea investitiei initiale in 2-4 luni (in functie de rulaj)
* Reducerea bugetului de combustibil cu minim 40%
* Cresterea autonomiei autovehiculului
* Diminuarea emisiilor de poluare

 

   Instalatia propusa de INTER-GAS ROMANIA se amortizeaza in aprox. 10.000 de Km.

   Costul instalatiei complete poate fii de la 220 EURO pentru instalatie cu carburator si ajunge pana la aproximativ 570 EURO pentru instalatie secventiala cu rezervor toroidal.

   Consumul de carburant pentru autoturismele cu GPL este de 10% in plus fata de benzina, dar acesta este compensat prin diferenta costului de GPL fata de benzina, adica intre 2,99 - 3,20 RON/Litru GPL.

Firma noastra a transformat motoare DIESEL pentru autobuze in functionarea cu Gaz Petrolier Lichefiat. Un numar de 30 de autobuze pentru transportul public urban ,transformate pentru functionarea cu GPL , se afla in folosinta Regiei Autonome de Transport Public Ploiesti
Mentionam ca putem monta pe orice tip de autoturism.


Copyright protected Inter-Gas Romania™ Cum cumpar - Termeni si conditii
Powered by Ro2.biz

 

Cos de cumparaturi: Gol · Vezi cosul