InterGas Romania Economiseste si castiga alaturi de noi...

 
    Montaj si remedieri instalatii GPL

S.c.Intergas Romania dispune de personal inalt calificat, precum si mijloacele tehnice de ultima ora putand astfel oferi sevicii de montaj si intretinere de instalatii GPL, la standarde europene si pentru orice model de autoturism.

Societatea noastra va ofera o gama completa, de servicii prin intermediul atelierului nostru din Bucuresti ,str. Chitila Triaj ,nr. 4, Sect.6, precum siprin intermediul reprezentantelor noastre zonale din tara:

    Kit conversie GPL Secvential

Kitul pentru conversie GPL secvential este destinat autoturismelor cu motoare alimentate cu benzina prin injectie multipunct cu sonda de oxigen (Lambda).Componenta acestui tip de instalatie difera de la un tip de autoturism la altul fiind destinata autovehiculelor cu masa maxima de 3.5t , cu nivel de emisii poluante EURO 4, echipate cu motoare cu puterea max cuprinsa intre 53Kw. si 89Kw. sau cu nivel de emisii poluante EURO 3 echipate cu motoare cu puterea max cuprinsa intre 44Kw. si 89Kw., sau cu nivel de emisii poluante EURO 2 echipate cu motoare cu puterea max cuprinsa intre 38Kw. si 89Kw .

    Kit conversie GPL pentru motoare DIESEL

Firma noastra a transformat motoare DIESEL pentru autobuze in functionarea cu Gaz Petrolier Lichefiat. Un numar de 30 de autobuze pentru transportul public urban ,transformate pentru functionarea cu GPL , se afla in folosinta Regiei Autonome de Transport Public Ploiesti

    Kit Clasic de conversie GPL

Kitul pentru conversie GPL clasic este destinat autoturismelor cu motoare alimentate cu benzina prin carburator sau injectie mono sau multipunct cu sau fara sonda de oxigen (Lambda).Componenta acestui tip de instalatie difera de la un tip de autoturism la altul fiind destinata autovehiculelor cu masa maxima de 3.5t cu puteri cuprinse intre 31Kw. si 98Kw. pentru cele fara sonda lambda, intre 41Kw si 68Kw pentru EURO3 si intre 26Kw. si 182Kw. pentru EURO2

   INSTALATII AC AUTO

REPARATII INSTALATII AER CONDITIONAT PENTRU AUTOTURISME . INCARCARE CU FREON ECOLOGIC. INLOCUIRE DE COMPONENTE ALE INSTALATIEI DE AER CONDITIONAT. CELE MAI MICI PRETURI!!!

 

Copyright protected Inter-Gas Romania™ Cum cumpar - Termeni si conditii
Powered by Ro2.biz

 

Cos de cumparaturi: Gol · Vezi cosul